Projekt Fundacji Spełnionych Marzeń pn. "Smaki spełnionych marzeń" ... czyli gotowanie pod okiem znanych i lubianych kucharzy na oddziale chirurgii onkologicznej Instytutu Matki I Dziecka w Warszawie cieszy się ogromnym powodzeniem, zarówno u dzieciaków, jak i ich rodziców.
W dniu 19 lutego gościem wieczorku kulinarnego był - Pascal Brodnicki. Pascalowi towarzyszyła w roli asystentki - jego siostra - Marion Brodnicki. Tym razem na szpitalnym korytarzu królowały wyśmienite francuskie naleśniki, które Pascal wypiekał dla naszych podopiecznych, a następnie jeszcze cieplutkie serwował z czekoladą, dżemem, bananami oraz wyśmienitymi syropami.
Do swojej szpitalnej kuchni Pascal zaprosił wszystkich chętnych, którzy chcieli własnoręcznie upiec ten francuski specjał. Nie musimy dodawać, że apetyty dopisywały nawet najwybredniejszym podniebieniom, a słodziutki aromat jeszcze długo unosił się mgiełką na szpitalnym korytarz.
W dniu 19 lutego gościem wieczorku kulinarnego był - Pascal Brodnicki. Pascalowi towarzyszyła w roli asystentki - jego siostra - Marion Brodnicki. Tym razem na szpitalnym korytarzu królowały wyśmienite francuskie naleśniki, które Pascal wypiekał dla naszych podopiecznych, a następnie jeszcze cieplutkie serwował z czekoladą, dżemem, bananami oraz wyśmienitymi syropami.
Do swojej szpitalnej kuchni Pascal zaprosił wszystkich chętnych, którzy chcieli własnoręcznie upiec ten francuski specjał. Nie musimy dodawać, że apetyty dopisywały nawet najwybredniejszym podniebieniom, a słodziutki aromat jeszcze długo unosił się mgiełką na szpitalnym korytarz.